Hippe woonaccessoires voor een sfeervolle inrichting

Als je in de boekjes bladert valt steeds op hoe huiselijk en warm de meeste interieurs er uitzien. Wanneer je dit van naderbij bekijkt zal je merken dat dit vooral komt door de kleine details die worden toegevoegd. Woonaccessoires zoals kaarsjes, fotolijsten en muurdecoratie maken van je huis een echt gezellig nestje.

 

Woonaccessoires voor de keuken

De keuken is doorgaans een kille plek waar geen ruimte is voor sfeervolle decoratie. Er moet gewerkt worden en er mag geen plaats verloren gaan. Best logisch maar toch kan het ook anders. Steeds meer fabrikanten ontwerpen tegenwoordig keukenaccessoires die niet alleen bijzonder praktisch zijn maar er bovendien ook bijzonder goed uitzien. Een mooi voorbeeld hiervan dat ik onlangs heb gespot op de website www.mooiewoonaccessoires.nl is de Mounty keukenrolhouder. Deze multifunctionele topper kan je hangen aan je keukenkasten en dit zowel in de kast als onder de kast!:

keukenrolhouder

Dit hippe systeem wordt uitgegeven door fabrikant Umbra en is verkrijgbaar in diverse webhops. Als alternatief kan je Mountie ook aan de muur hangen maar daar ben ik persoonlijk geen voorstander van. Het is mooi maar om het nu muurdecoratie te gaan noemen vind ik toch wel een brugje te ver :)