3D wanpanelen

Tijdens mijn zoektocht naar een originele afwerking voor de badkamer vond ik op de website interieurdesigner.be funky wandpanelen die je aan de muur moet lijmen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kunnen overschilderd worden in elke gewenste kleur. Aangezien we geen grote fan zijn van die kille keramische tegels leek dit ons een waardig alternatief.

Uit wat bestaan de 3D wandpanelen

De 3D-wandpanelen waar ik over spreek zijn uitgegeven door de Firma 3DWalldecor en zijn gemaakt uit geperste bamboe. Hierdoor zijn ze dus ecologisch en ook bijzonder sterk. Ze dempen het geluid, zijn waterwerend ( wat geen overbodige luxe is voor de inrichting van een badkamer) en als bonus ook brandwerend.

 

Verkrijgbare motieven

In totaal heb je keuze uit 8 verschillende patronen. Deze kan je naar eigen wensen combineren en toevoegen aan de muur. Sommigen bekleden de volledige muur terwijl anderen werken met fijne stroken.  Persoonlijk ben ik een grote fan van Pixels en dunes. Zeker wanneer je naar de realisaties kijkt van sommige inrichtingen ben ik helemaal verkocht door deze.

wandpanelen inrichting badkamer

Prijs 3D wandpanelen

De prijs voor een set 3D wandpanelen bedraagt 50 euro per vierkante meter. Beetje aan de hoge kant maar tegels zijn natuurlijk ook niet goedkoop en belange zo origineel niet :)

interieurdesigner